BaiK HaTi...=)

There was an error in this gadget

Thursday, January 15, 2015

MATI AKAL

Assalamualaikum...
Lamanye tak post terasa macam kekok lak..
Ah..pedulik..

Saya bukannya seorang blogger yang baik
Sekian..
eh..dah kenapa kau ni ain..hmm

Wargh... Blurrr nak menaip ape bende ntah... Ok lah just nak cakap kalau log in
Facebook jangan lupa cari page
BERKELAHI DENGAN SYAITAN

Rare??

Pedulik.. Tu page rare tapi osemm..
Oraite guys.. See yaaa...


Wednesday, June 15, 2011

b0wlink t0urnament

Hari tu ada ar b0wlink t0urnament...then men b0wlink xbyk mna bgambar je lebey....pnat je aku sk0r..tp gr0p aku main2 je main....hmmm....kalah ar~huhuhu....then stress pnya stress..kwn aku si mamat ni ajak g main snoker..what??aku?main sn0ker?..pgg kayu pn xreti...t0long faham...hahaha..... then dia ajar la gr0p aku main...aku pn try la..pgalaman..aku bab2 try ni mmg aku suka...hahaha....=P



  • terkial-kial aku..haa..ambik k0...hahaha

ko igt cuaca terik cm ni sejuk ke???

De la 1 msa tu aku nk kua mkn2 ngan mber aku....skali baju aku suma lam mesin...what?what?? igt mls bas0h bju ke...bkn mls..jimat masa..basuh skali je suma kn bgus...huhuhu...then aku terjumpa bl0use...tp wana itan n klabu...cm berkab0ng jew...then i hav n0 idea nk pkai bju pew...s0,aku aku pn pkai jugak ar bju tu cz kwn aku ngah tggu lama tuh...kang bebel lak dia an..huhuhu....skali tgk bju tu seksi ar plak...hahaha..xle blah bt0l...setakat dada je...lengan xda...hahaha..pk lagi pk lagi nk pkai cmna ni....then..pk pnya pk...haaaaa!!i g0t it!!! pkai dgn inner....then cri sana sini cm tajuk lagu ct situ sana sni...(0ppsss...dah2 mlalut) then bru igt inner pn lam mesin..ceytttt!!!!lg xle blah!!ni nk pkai cmna ni??ce cte..ce cte....mber tggu lama dah tu...ish!!then blasah je cardigan wana itam jugak...haaaa...el0k la!dah la blouse wana itam+klabu then cardigan wana itam..mesti owg igt aku nk g berkab0ng t...adesss!!!otak ligat je cri idea....then dapat idea...pkai selendang wana merah...skali cri pnya cri baru igt aku xda shawl wana merah maa....hahahah...apa la nk jadi ngan aku ni...then blasah je shawl wana merah cmpur2....hahaha...mmg serabai glaaa....pastu sempat g p0sink...jadi cmni la..ni haaa pic...hahahahah!!








rasa cm g moscow je pakai baju byk lapis...xle blah bt0i....





Thursday, January 15, 2015

MATI AKAL

Assalamualaikum...
Lamanye tak post terasa macam kekok lak..
Ah..pedulik..

Saya bukannya seorang blogger yang baik
Sekian..
eh..dah kenapa kau ni ain..hmm

Wargh... Blurrr nak menaip ape bende ntah... Ok lah just nak cakap kalau log in
Facebook jangan lupa cari page
BERKELAHI DENGAN SYAITAN

Rare??

Pedulik.. Tu page rare tapi osemm..
Oraite guys.. See yaaa...


Wednesday, June 15, 2011

b0wlink t0urnament

Hari tu ada ar b0wlink t0urnament...then men b0wlink xbyk mna bgambar je lebey....pnat je aku sk0r..tp gr0p aku main2 je main....hmmm....kalah ar~huhuhu....then stress pnya stress..kwn aku si mamat ni ajak g main snoker..what??aku?main sn0ker?..pgg kayu pn xreti...t0long faham...hahaha..... then dia ajar la gr0p aku main...aku pn try la..pgalaman..aku bab2 try ni mmg aku suka...hahaha....=P



  • terkial-kial aku..haa..ambik k0...hahaha

ko igt cuaca terik cm ni sejuk ke???

De la 1 msa tu aku nk kua mkn2 ngan mber aku....skali baju aku suma lam mesin...what?what?? igt mls bas0h bju ke...bkn mls..jimat masa..basuh skali je suma kn bgus...huhuhu...then aku terjumpa bl0use...tp wana itan n klabu...cm berkab0ng jew...then i hav n0 idea nk pkai bju pew...s0,aku aku pn pkai jugak ar bju tu cz kwn aku ngah tggu lama tuh...kang bebel lak dia an..huhuhu....skali tgk bju tu seksi ar plak...hahaha..xle blah bt0l...setakat dada je...lengan xda...hahaha..pk lagi pk lagi nk pkai cmna ni....then..pk pnya pk...haaaaa!!i g0t it!!! pkai dgn inner....then cri sana sini cm tajuk lagu ct situ sana sni...(0ppsss...dah2 mlalut) then bru igt inner pn lam mesin..ceytttt!!!!lg xle blah!!ni nk pkai cmna ni??ce cte..ce cte....mber tggu lama dah tu...ish!!then blasah je cardigan wana itam jugak...haaaa...el0k la!dah la blouse wana itam+klabu then cardigan wana itam..mesti owg igt aku nk g berkab0ng t...adesss!!!otak ligat je cri idea....then dapat idea...pkai selendang wana merah...skali cri pnya cri baru igt aku xda shawl wana merah maa....hahahah...apa la nk jadi ngan aku ni...then blasah je shawl wana merah cmpur2....hahaha...mmg serabai glaaa....pastu sempat g p0sink...jadi cmni la..ni haaa pic...hahahahah!!








rasa cm g moscow je pakai baju byk lapis...xle blah bt0i....